torsdag 16 oktober 2008

Här kommer mina sista alster från helgens CC på Svensk scrapbooking. De senaste dagarna har jag och övriga i teamet kämpat med att lägga in alla omröstningar för att hjälpa företagarna. Vilket hästjobb! Phu! Men, nu är alla omröstningar ute, och jag har även lyckats rösta i alla omröstningar. Inte så lätt på sina håll!

Mitt bidrag till Fars dags-utmaningen. Fotade inomhus på kvällen, därav den dåliga kvalitén. Det blev ett mappkort med vikt skjorta, egengjord biljett och ena blomman är chalkad för att matcha. Kortet stängs med bandet, som sitter fast under ett mönsterpapper på baksidan (likadant mönsterpapper som på framsidan).

Detaljbild på skjortan.

Mitt bidrag till materialbingon. Man fick välja rad, i ett rutnät med 16 rutor, och måste sen skapa med alla "ingredienser" på den rad man valde. Jag valde den raden med "minst tre mönstrade papper, punchinella, chipboard, stämpelmotiv".

Detaljbild på chipboarden, målad i grön akrylfärg. Jag har stansat ut texten i mossgummi med mitt nya QK Moonlight alfabete. Blev så glad att det funkade med mossgummi i QK-stansarna.

3 kommentarer:

 1. Så sött kort det rosa. Gillar verkligen det pappret.
  Hehe, så roligt att du hade sammatanke som jag, att vika en skjorta på farsdagskortet.
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Tack för besöket hos mig!
  Känner igen dessa bidragen då jag tyckte de var superfina!
  Skjortan kunde inte vara snyggare.
  Ha en fortsatt mysig torsdag.
  Kram SasSa

  SvaraRadera
 3. Vilka snygga kort du har gjort och jag gillar verkligen farsdagskortet. Kanske dags att gräva fram tidningen och göra ett eget skjortkort till farsdag? ;)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!