onsdag 16 juli 2008

Två stycken beställningskort

Idag har jag lagt två beställningskort på lådan till dem som beställt dem. Det ena har varit beställt i närmare en månad, men jag gjorde inte klart det förrän igår. Kortet ska överlämnas på lördag, så det var verkligen på tiden att jag skickade det!

Det andra kortet beställdes i måndags, så det var jag snabb med att göra. Beställaren är en kompis till en av mina jobbarkompisar. Han ville gärna ha det här kortet, men det sålde jag nyss till en tjej som mailade och ville köpa det. Jag lovade att jag kunde göra ett snarlikt, och fick också lägga till lite personlig info.

Jag har använt papper från Daisy Bucket. Jag älskar dom där papperen, och som tur är så har jag ganska många kvar än. Önskan om kortet var att det skulle gå i blått och gärna med blommor och med fjärilsstämpeln.

Jag tycker att kortet blev väldigt likt det jag gjorde tidigare, och det var ju så det skulle vara också. Jag lade till en liten fjäril nere i högra hörnet och tog bort photo-turnsen (för jag glömde att sätta dit dem innan jag klistrade dit det gröna mönsterpapperet på kortstommen) och så satte jag dit två tags enligt önskemål. Papperen är från Imaginice har jag för mig.

Nu ikväll har en granne varit här och kikat på min pysselhörna. Hon blev nog lite kär. :) Hon gick hem tillsammans med min gröne prins (Cuttlebuggen) och mina dies. Tror att hon också kommer att vilja köpa en grön prins efter att hon lånat min.

6 kommentarer:

 1. Idag kom kortet!!!
  Tack!!
  Jättefint, verkligen:)
  Det kommer bli så uppskattat, det kan jag lova.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Gud vad fina korten belv :D
  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Så fina kort. Gillar dina val av färger.

  SvaraRadera
 4. Tack för senast, ska sätta mig och klura hur jag ska använda den stämpel jag köpte av dig.
  Finfina kort, ser att du fick till det med fjärilen från Dollar också.
  *Kram*

  SvaraRadera
 5. Hej, din jobbarkompis kompis här. Var på Marias 30-årskalas igår. När hon öppnade kortet så sa hon "Åhh, vilket fint kort" :) Tack så mycket för kortet, det var helt klart det finaste hon fick:) Johan skickar över pengar till dig.

  /Henrik

  SvaraRadera
 6. Henrik, vad roligt att kortet blev uppskattat!! Det löser sig med pengarna. Johan kan ju lämna dem när han börjar jobba igen. :)

  //Sofia

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!