torsdag 31 juli 2008

Nya kort!

För några dagar sedan så var jag hemma hos Asamia och pysslade. Jag kom dit vid halvsex och klockan var närmare halvtolv när jag satte mig i bilen! Vi hade så himla trevligt!! Det får vi göra igen, Åsa!

Första gången jag använder punchinella. Jag har köpt på mig ett helt gäng, men inte använt det förrän nu. Den fina kantstansen lånade jag av Åsa. Man får ju passa på att låna saker som man inte har själv när man är hos någon kompis och pysslar! Efter att ha lånat denna härliga stans, så beställde jag mig en egen (med annat motiv dock) från Landstoken. Längtar till den kommer! Papperen är från Maja Design, en av mina absoluta favoriter just nu. Pärlfloss inhandlade jag på mässan i Leksand, av Papp och Scrap har jag för mig. Stämpeln köpte jag också i Leksand, en av hÄnglars nya som släpptes på mässan. Motivet är färlagt med triamarkers och polychromos.

Papper från Maja Design igen, och stämpeln från hÄnglar släpptes också i Leksand. Kantstansen är också här lånad av Åsa och det bruna prickiga papperet är embossat med embossingdie från Cuttlebug, finns att köpa hos Katscrap! De blå blingpärlorna i hörnet köpte jag i Leksand. Jag har för mig att även dem kommer ifrån Papp och Scrap, men jag är inte helt säker.

Maja design ännu en gång! Det är ju så härliga papper!!! hÄngeln är väl en lite äldre sådan, och fick flytta in hos mig när jag var i Morkarla på scrapträff. Kanten är embossad med die från Cuttlebug och finns också att köpa hos Katscrap. De fina gångjärnen fick jag av Åsa! Grattis är stansat med Katie skinni mini har jag för mig. Och så har jag lagt på 3d-lack.

Lämna gärna en kommentar innan du kilar vidare. Jag blir sååå när jag får kommentarer!!

Kram, Sofia

12 kommentarer:

 1. WOW du kan verkligen göra kort!
  Såå snygga & gissa om jag blev lika kär i kantstansen ;) det får bli en sådan!Likaså en embossing die...

  SvaraRadera
 2. Å, vilka fina kort du har gjort!
  En sån kantstans har jag, det var ju en jättebra idé att göra en matta så där som du har gjort... kanske ska damma av den för jag använder den så sällan....
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Så fina du gjort. Jag har ännu inte kommit iväg till Åsa, men snart...
  Gillar att de är så rena.

  SvaraRadera
 4. Maja Design är min favvosar oxå. Dina kort är jättefina.
  //Y

  SvaraRadera
 5. Väldans vackra och välarbetade kort! Tycker det blev så snyggt med lite "hängen" på blommorna, speciellt pärlflossen. Har oxå stått o hållt i kantstansar flera gånger men nästa gång ska de med till kassan och sen hem :)

  SvaraRadera
 6. Kanonfina Sofia!!
  Gillar jättemycket när det går i brunt:)
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 7. Åh, vilka underbara kort du gjort!

  SvaraRadera
 8. Verkligen fina kort - som vanligt. Du kan verkligen det där med kort. Blir nsätan lite förvånad när jag ser att du har använt punchinella. Har inte tänkt på dig som punchinellatypen. Men det blev ju jättebra när du gjorde det.

  kram från Anki

  SvaraRadera
 9. Hej Jättefina kort

  SvaraRadera
 10. Superfina kort!! :0)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 11. Är på en liten bloggrunda och tänkte 'Sofia får jag inte miss' och det var tur det, då hade jag ju gått miste om vackra kort =0)

  *vink vink*
  Maria

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!