lördag 24 maj 2008

Beställningskort...

Jag har på några veckor fått frånsäga mig tre stycken beställningskort. Först två stycken som jag inte hann med att göra innan jag åkte till Tunisien och så ett nu denna vecka (som har varit beställt jättelänge, men vi hade inte riktigt satt oss ner för att bestämma hur det skulle se ut). Det känns såklart inte så bra. Men, hälsan går först!

Nu har jag bestämt mig för att dra ner på mina åttaganden av beställningskort. Jag får sådan prestationsångest när jag ska göra beställningskort, och lägger lätt ner dubbelt så mycket tid på dem som jag gör på de kort jag gör bara ändå. Dessutom så har jag bara tagit 30kr för mina kort, inkl kuvert och cellofanpåse. Det ger väl en timpenning på sissådär 10 kr i bästa fall, och då har jag inte räknat med materialkostnad. :D

Från och med nu så kommer jag att ha ett blogginlägg som jag uppdaterar med de kort jag har till salu, och när kortet säljs så ska jag försöka vara duktig med att ta bort det. Ja, om jag får några kort sålda vill säga. :D De flesta av mina beställningskort har kommit från jobbarkompisar och kompisar, och inte av bloggläsare (för här läser nog mest vanliga scrappare). Korten som läggs ut till försäljning i bloggen kan också komma att läggas ut till försäljning på mitt jobb, och IRL-försäljning går före, eftersom jag inte kommer att uppdatera bloggen varenda minut.

Vill man ändå ha något alldeles särskilt, så kan man alltid höra med mig! :) Jag vill att ni är ute i god tid, i alla fall två veckor innan jag behöver posta kortet, och gärna med en specifik önskan om hur det ska se ut. Dvs, välj gärna ut något av de kort jag redan har gjort, och säg att ni vill ha det si och så. Det blir lättare för mig då! Så slipper jag lite av min prestationsångest! ;) Nya priset är 45kr per kort, inklusive kuvert och cellofankuvert, eoch då ingår porto inom Sverige i priset. Beställning gör man som vanligt till min mail tunisien@telia.com

Kramar, Sofia

2 kommentarer:

 1. Hoppas att vi kan ses alla tre snart ;0)

  SvaraRadera
 2. Hej Sofia,
  Har inte tidigare lämnat kommentar hos dig tidigare (har dock smygläst och kikat i bloggen tidigare) Du gör superfina kort och har varit på tok för billig.
  Tycker du gör rätt i att sätta dig och din hälsa framför produktion - det ska vara kul att hålla på med sin hobby och inte ett tvång.
  Tack för att jag fått läsa och krya på dig.
  *kram*
  //Y

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!