lördag 8 mars 2008

Det var ett tag sedan...

Nu var det flera dagar sedan som jag uppdaterade här inne! Jag har skapat lite, men jag vet inte om det är något jag kan visa än så länge. Ett födelsedagskort, men det måste mottagaren hinna få innan jag lägger in det här, och en LO, men den måste också upp på ett annat ställe innan jag visar den här. Och just det, LO'n är inte riktigt klar, men ihoplagd i alla fall.

Däremot så har jag något superduperskojjigt som jag äntligen kan berätta!!!

Jag har blivit DT/webmaster hos KATSCRAP!!! Jag är så himla tokglad för det!!! Dessutom så vann Milo uttagningen i KortDT-utmaningen! Så nu är vi fyra stycken DT's. Katja, Jeja, Milo och jag! Ååååh, så roligt!! Det jag har bidragit med än så länge är att fixa designen i bloggen, uppdatera bloggen, fixa med priser i butiken ibland och så. Men snart dimper nog mitt första DT-paket ner och det ska bli sååå roligt att skapa för min favoritbutik!

7 kommentarer:

 1. Vilket bra designteam ni är, fyra duktiga tjejer med oklika stilar. Bättre kan det ju inte bli. Många grattis till dig vännen!! Jag är jättenyfiken på vad du gör som DT.

  SvaraRadera
 2. Ett STORT GRATTIS sofia!
  Vad roligt, ser fram emot att se dina fina DT alster!

  Ps. jag kunde inte låta bli, nu har jag också betällt en stot mimi tote av Katja. Hann precis innan hon skickade iväg beställningen JIIIIPIE!

  Kram
  jenny

  SvaraRadera
 3. Hej å hå...

  Nu har jag lagt in dig i blogrundan. Jaa..vad kul - Katscrap, hoppas du får bra betalt också. Det är du värd

  SvaraRadera
 4. Mycket fint fanns det här.
  Grattis till DT skapet:)
  PS: Hittade hit via Asamia

  SvaraRadera
 5. Vad skoj att du blitt DT.
  Kommer du på mässan i Avesta?
  Jag dyker troligtvis upp på Gävlemässan, å då ska jag storhandla hos Katja!!

  Ha en bra kväll

  // Johanna

  SvaraRadera
 6. Nu blev jag nyfiken på din sida så jag måste kolla in här. Jättefina kort du gör!! GRATTIS till dt-uppdraget! :) Kram, Gunilla, www.deltaskatter.se

  SvaraRadera
 7. Men såå skoj att ni åxå ska till Avesta. Jag anmälde mig och mina Enköpingsvänner igår. Anmälningslistan böjar växa på Avestaträff-bloggen, skoj.

  Ha en bra dag.

  // Johanna

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!