torsdag 14 februari 2008

Testat en ny die

Häromdagen så vann jag en auktion på Tradera. Det var en QK-die som kallades "spets". Idag fick jag hem den och jag ville naturligtvis testa den! Jag färglade hÄngla-pojken för någon vecka sedan med mina (då) nya PRO-markers och jag tog fasta på den gröna t-shirten när jag valde färg till spetsen. Hela kortet fick gå i grönt, med lite blå inslag som kunde plocka upp färgen på hängselbyxorna. På tagen kan man skriva vad man har lust med. :)Visar både bak- och framsida på samma uppslag.Skriv gärna en kommentar innan du kilar vidare. Tack för titten!

4 kommentarer:

 1. Oh min stora kärlek e dessa promarkers med.*älska* Blivit dåligt med kort sista tiden dock... Lite pyssel finns i bloggen min dock... Kommer vara en helg mara i Ljusdal i slutet av April, kanske du å några Gävlebor e intresserade?

  SvaraRadera
 2. Sofia du gör verkligen fantastiskt fina kort! Jag blir så imponerad och vill gärna beställa några i framtiden om man kan få dem skickade till Gbg.
  Kram, Sarah

  SvaraRadera
 3. Jag glömmer nog ofta att kommentera här, eftersom jag oftast kilar vidare till din andra blogg. Men, du, dina kort är helt otroliga. Det är så häftigt att se vilken utveckling du har gjort på så pass kort tid. Fint också att du fixar en fin baksida. Det gör jag sällan.

  Kortmakeri är bra och avstressande.

  SvaraRadera
 4. Vilket snyggt kort!! Gillar verkligen färgerna! Superfint kort!

  PS! Tack för hjälpen med räknare till bloggen! Tillslut fick jag till det! DS!

  /Maria

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!