fredag 8 februari 2008

Födelsedagskort till mamma

Idag fyller min mamma år, så imorgon ska jag och syrran och en av hennes tre söner åka och gratulera henne. Naturligtvis är det jag som står för kortet i år! :) Vi ska åka och köpa en blomma till henne också. Vår mamma är verkligen omöjlig att handla något till! Förra året fyllde hon sextio och vi tyckte att vi var ursmarta som köpte presentkort på floating och massage! Bara det att fleeeera andra hade samma geniala idé. Hoppas att hon hinner nyttja alla presentkort innan dem förfaller!

I år så frågade syrran vad hon önskade sig, och innan hade jag och syrran "spelat upp" konversationen. Och mycket riktigt "njaaa... det behövs väl inget, jag tycker bara att det är roligt att ni kommer"! Efter lite tjat från syrrans sida så kom mamma fram till att hon glömt att vattna enen hon hade haft på köksbordet, så en blomma till köksbordet vore kanske nåt. Japp, så blir det. En tålig en, som klarar sig utan vatten i en vecka när mamma är i Sälen. Det blir nog bra! Jag vågar skriva det här, för mamma går bara in i min blogg när jag "tjatar" om att hon ska gå in och titta på korten jag har gjort.



Blått är mammas färg, så därför fick kortet gå i mestadels blått! Mönsterpapperen är från Two Scoops som finns hos Katscrap till finfint pris. Tyvärr hade jag slut på det fina blå relativt enfärgade papperet, så därför använde jag det rosa istället. Beställde ett till rosa och två rosa mönstrade här om dagen, men jag måste nog ha minst ett av de relativt enfärgade blå också.
Det blev lite väl mycket prickar på kortet, men man måste ju få testa lite ibland! :)

1 kommentar:

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!