söndag 27 januari 2008

Pysseldag

Idag har jag haft en riktig toppendag! Katja har varit här under dagen och vi har babblat massor och pysslat litegrann. Känner mig lite som en karl när jag inte klarar av att göra två saker samtidigt, det vill säga pyssla intensivt och samtidigt prata! Men när man har så himla trevligt sällskap så går snackandet före, så är det bara. Lite fick vi gjort i alla fall, ett kort var närmare bestämt, och några stämplar blev färglagda också.


Det här kortet gjorde jag under tiden Katja var här. Det mesta av materialet kommer från hennes butik, Katscrap. Mönsterpapperet är tvåsidigt från MME och jag har använt båda sidorna. Blomrankorna är någon die... QuicKutz tror jag, lånade den av Katja. Blomman i hörnet är från Cuttlebug och finns hos Katscrap. De små söta rosa blommorna är klippta från ett band, som också finns i butiken. Fick de här av Katja och gjorde genast en beställning på såna, så skynda er att beställa, finns inte så många kvar nu. :) Magnoliastämpeln är färglagd med Katjas PRO-Markerpennor. Hon har ett toppenerbjudande i ganska precis femtio minuter till. Jag köpte tretton stycken... :D

Det här kortet gjorde jag efter att Katja hade åkt hem. Råkade glömma bort att scanna det innan jag lade det i en cellofanpåse, så det blev lite "blänkigt" men det får duga ändå.

Ännu ett kort jag har gjort nu ikväll, även om jag färglade Magnoliastämpeln medan Katja var här. Det är lite snarlikt det första kortet. Gillar när man river papperet lite sporadiskt och låter en annan färg sticka fram. Här har jag färglagt med akvarellpennor (som också finns hos Katja, till toppenpris!!! Leta under stämpeltillbehör så hittar du dem).
Imorgon så ska jag ta med mig 20st 10x15 kort till jobbet. Får se om någon vill köpa. Hoppas det!
Idag har jag anmält mig till en Scrapträff i Österbybruk 23februari. Åhh, så roligt det ska bli!
God natt! :)

6 kommentarer:

 1. Vad kul ni verkar ha haft, finfina kort blev det också ;0)
  Kul att ni anmälde er till träffen, då ses vi ju lite mer då.

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt att ha någon att pyssla tillsammans med. Jättefina kort har du gjort, fast du inte kan pyssla och prata samtidigt.

  Jag har också gjort många kort i helgen. Bland annat så har jag testat en av dina stämplar. Har monterat flera av dem i helgen.

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig dag!
  Jag var hemma hos min väninna i helgen och scrapade en hel kväll utan barn. God mat, trevligt prat och lite scrap!
  Vilka härliga kort du hann med!
  Gillar framför allt kortet med flickan med alla hjärtanen io famnen!
  Synd att jag inte såg Promarker erbjudandet lite tidigare! Skickade precis iväg en beställning till ett annat företag!
  Visst är det roligt och bekvämt att använda promarker!

  Må så gott
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Jag blir häpen Sofia!! Urfina kort!
  Ritar du bilderna själv? Eller vad man ska säga?!
  Underbart!! Klart folk kommer köpa!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Camilla, "bilderna" (flickorna på de här tre korten) är stämplar. Man stämplar själva konturerna av motivet med svart stämpeldyna (till exempel) och så färglägger man själv. Den översta och understa stämpeln kommer från en butik som heter Magnolia (fast jag köpte hos en återförsäljare, Skapa hobby, i Sthlm). Mittenstämpeln kommer från hÄnglar och stÄnglar. Dessa två verkar vara de allra populäraste tillverkarna av stämplar.

  Jag har gjort en egen stämpelkollektion också, och bilder på dessa finns lite längre ner i bloggen.

  Kramkram, Sofia

  SvaraRadera
 6. Ahaa...då förstår jag lite mer ;)
  Fint är det, hur som haver!
  Tog du med några kort till jobbet?
  Kram Camilla

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!