söndag 2 december 2007

Vinnaren är dragen!!

Åtta kommentarer kom in på inlägget om utlottning av en Love! Jag bad min mamma säga en siffra, vilken som helst, mellan 0 och 9. Sa just mellan 0 och 9 för annars så blir sällan den första och sista siffran vald. Hon valde nummer 6 och den som skrev kommentar nummer sex var Carro - CaroC. STORT GRATTIS!!!

Det lustiga är att jag faktiskt träffade Carro igår! Jag var till Vallentuna och stannade till i Uppsala för att handla på TheScrapbookstore och då träfffades jag och Carro för att jag skulle överlämna en bit EZ-foam till henne. Innan jag åkte så tänkte jag "Ska jag köra lottningen nu, för tänk om det är Carro som vinner, då kan jag ju ta med stämpeln direkt?". Men sen tänkte jag, "Äh, det är ju inte så stor chans att det blir så, och jag hinner ju ändå inte nu." Så det var ju extra lustigt att det blev just Carro som vann!!

Carro: Jag har din adress, och självklart monterar jag Love åt dig eftersom jag ju vet att du inte har någon EZ hemma. :)

Återigen, Stort GRATTIS!!!

Till er andra: Mina stämplar finns på Tradera (direktlänk till mina auktioner) till REA-pris!

Kram, Sofia

1 kommentar:

  1. Men guuuuud!!!! Åååååå va kul!!!! =) Så himla glad jag blir!

    Jättekul att träffas i lördags! Om du ska hit igen - säg till så bjuder jag på fika! =) Vi har en del mysiga kaféer här i Uppsala.

    Lycka till imorgon på inredningsbutiken!

    *Kram* Carro!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!