lördag 24 november 2007

LO till skissutmaning på Svensk Scrapbooking


Här kommer en LO som är inspirerad av en skiss gjord av Morfen! Skissen var jätterolig att jobba efter och jag blev nästan besviken när LO'n var klar, för den var så himla rolig att göra!

Jag gillar det som är lite pillrigt, så rubriken (Comic sans) är utskriven på skrivaren och sen har jag skurit och klippt ut den för hand. Limmade fast den med Xyron "X-et". De vita blommorna har en rosa glaspärla fastlimmad i mitten. Uppepå sidenbandet till höger så ligger ett organsaband med härtmotiv. Runt journalingen har jag limmat fast rosa glaspärlor.

Fotot föreställer min bästa kompis och hennes make på deras bröllopsdag. Det här fotot är en av mina favoriter från dagen. Den dagen är naturligtvis ett oförglömligt minne!

(Publicerat med tillstånd av dem som fotot föreställer.)

4 kommentarer:

 1. Oj oj oj vad du är kreativ. Du tillverkar ju saker på löpande band. Den här LOn är nog det vackraste jag sett hittills av det du gjort. Den måste du vara jättestolt över. Jag gillar också Annas skisser. De är roliga att jobba med.

  Dina stämplar är bara så söta!

  SvaraRadera
 2. TACK! :) Jag blir alltid så glad när jag läser dina kommentarer!

  Ja, jag är jättenöjd med den här LO'n! Den var så himla rolig att göra också!

  Kul att du gillar mina stämplar! :) Har skissat på några fler som kanske släpps om nån månad - om jag får dessa sålda vill säga. :D

  Kram, Sofia

  SvaraRadera
 3. Jättefint, Sofia!!!!

  Kramar,
  Flisan.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!