måndag 1 oktober 2007

I Love You

Jag har fotot LO'n typ sju gånger, men det lyckas inte bli skarpare än så här. Tror att det beror på det mysko ljus som är idag, sol bakom moln. Men men, det får duga!

LO'n är till en utmaning på Svensk Scrapbooking. Utmaningen var att man ska använda en dikt på LO'n. Jag valde en del av en låttext av Céline Dion. Céline är en stor favorit både för mig och för min pojkvän, så det passade bra.

Kortet är taget 2004-12-31. Kommer fortfarande ihåg den nyårsaftonen, superkul hade vi!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Mat och potatis, är avklarat för idag. Är faktiskt less så jag passar på att ta en liten surfpaus. Behöver få lite mer input om form på layouts. Ibland så har jag ett kort som behöver bra form eller färg. Då finns det inget som passar. Kanske har fastnat I nått gammalt fack på nått sätt. Så nu samlar jag inspiration.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker den är superfin. Men jag håller med om att det är nästan omöjligt att få bra bilder ibland.

  Klart du får länka till mig om du vill.
  /Lina

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för din gulliga kommentar i min blogg - det uppskattas ska du veta! Självklart är du välkommen att länka till min blogg, sånt är bara trevligt. Nu fickj jag en påminnelse om Ankis utmaning med dikten också, ska se om jag hinner med den i helgen. Vi ses på CCn imorgon om inte förr! Kramar, Anna

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!