tisdag 9 april 2013

DT Digi Bells - Peek-a-Bunny

Idag är det min tur att blogga hos The Digi Bells! Jag har gjort ett kort med den söta Peek-a-bunny, som du hittar här, i Elisabeth Bells Digital Collection.

Jag har färglagt motivet med Copics, och också målat dit gräs och en mjuk, molnfri, himmel. Jag gillar grönt och lila, passar så bra ihop. 

Tack för titten! Lämna jättegärna en kommentar innan du går! 

Ps, nytt i kommentarerna, är att jag kan "Svara" på kommentar direkt i kommentarsfältet. Ibland så får jag frågor från personer som jag inte kan återkomma till (inte länkat till någon blogg eller e-postadress). 
9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Thank you so much, sweet Mary Lou! Hugs!

   Radera
 2. This is gorgeous, Sofia! Beautiful color combo and fantastic coloring!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you, Carla! You are so kind! Hugs!

   Radera
 3. Jätte fint kort, vilka härliga färger.
  Fin färgläggning.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Wow vilket toppensnyggt kort! Älskar färgskalan och din vackra färgläggning.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Oj så länge det var sen jag var och hälsade på här i din blogg! Jag har haft så mycket krångel med mitt mobila bredband, så mina bloggrunder har blivit otroligt avhackade.
  Nu har vi fått ett stabilt vanligt bredband här hemma - underbart - så idag har jag vandrat runt här inne hos dig en lång stund och n j u t i t av alla vackra kort! Såå mycket in spiration har jag fått!! Det här kortet är inget undantag. Helt enkelt underbart!!
  Ha det gott! Kram!!

  SvaraRadera
 6. Alltså..egentligen är jag inte så förtjust i lila, köper aldrig lila scrapmaterial (trots detta faktum så har jag lila detaljer i vardagsrummet hemma...skumt! ;)) men det här är ursnyggt! som du säger passar grönt och lila superbra ihop och jag blir sugen på lite lila!! Snyggt färglagt också!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!