måndag 11 februari 2013

DT Digi Bells - Li'l Princess Tu-tu

Idag är det min blogdag hos The Digi Bells. Jag visar det här kortet med den söta digistämpeln Li'l Princess Tu-tu som du hittar i Elisabeth Bell's digitala galleri

I lördags så var jag och Jessica/Tussan på en supermysig scrapträff hos Scrapdraken i Uppsala. Jag har varit in i den butiken en gång tidigare, när den var i annan regi. Jättemysig lokal, och sortimentet passar verkligen mig som är kortmakare. Hoppas på att kunna delta på fler träffar där! Dessutom så var det superroliga utmaningar som verkligen inspirerade!! (Jag gillar ju enkla utmaningar, där man kan delta och samtidigt göra såna kort som man har på sin att göra-lista.)

När vi kom så fick vi ett fint välkomstkit med papper och dekos. Utmaningen var att göra ett kort av kitet med temat Alla hjärtans dag. Mitt kit gick i blått och jag ville göra ett kort med den här söta stämpeln som jag redan hade färglagt tidigare. Man fick lägga till saker, så jag valde att lägga till ett rosa mönsterpapper och några blommor. Men det mesta kommer från kitet. Och vet ni, bland alla SUPERFINA bidrag, så röstades mitt kort fram till det vinnande bidraget. Jag blev SÅ glad!! Vinsten var 100kr i butiken, och det hade jag redan kommit upp till med råge. Haha! 
Jag har färglagt motivet med Copics. Det är såå roligt att färglägga med Copics och jag längtar längtar längtar till att få gå kurs med färgläggningsproffset Åsa Danielsson. (Jag och Jessica ska gå på hennes kurs i Annexet på söndagen.) Insidan matchar framsidan. Den här gången så hade jag inga "vita skrivvänliga papper" med mig, så här använde jag den neutralaste biten av mönsterpapperet som en skrivruta (svårt att se på bilden, men det är ljusbeige och nästan omönstrat). 

Som alltid så blir jag superglad ifall du vill ta dig tiden att skriva en liten kommentar innan du kilar vidare. :)

I'm entering the Challenge over at Elphine house with this card. Theme "Hearts and ribbon"

8 kommentarer:

 1. Så gulligt kort och underbart söt stämpel. Vad roligt att du ska få gå på kurs för Åsa och träna på att måla. Hon är så duktig, fast jag tycker du har målat denna stämpel mycket bra.
  Kram Isabelle

  SvaraRadera
 2. This is absolutely gorgeous, Sofia! I love the papers and embellishments! Wonderful coloring of the darling image!

  SvaraRadera
 3. So glad you shared this gorgeous creation with us a Elphine House Australia Sophia.. Colored so beautifully and what a springy and fantastic tag for an adornment. Hope to see you back again soon. "Hugs"

  SvaraRadera
 4. Kortet ditt er helt nydelig. Vakkert fargelagt og mange flotte detaljer på kortet.
  Tusen takk for at du deltar i EHA sin utfordring. Håper du vil være med neste uke også.

  Klem, Audhild

  SvaraRadera
 5. She is absolutely stunning! I love your coloring and all the details are fabulous! Thanks so much for joining us at Elphine House Australia's Challenge!

  Hugs,

  Susan, EHA DT

  SvaraRadera
 6. Superfint kort!! Kul att se det färdigt :-)

  SvaraRadera
 7. Åhhhhh men TUSEN tack för de fina orden!! <3 Blir alldeles rörd!! :)

  Kortet är underbart! Och du - du färglägger redan fantastiskt!!!!

  Stora kramen, Åsa

  SvaraRadera
 8. I love this image, and what you've done with it. Beautiful colouring, and I love the layers of flowers etc around the border. Thanks for joining us at Elphine House's 'Heart's and Ribbon challenge'! Happy Valentines Day <3

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!