tisdag 8 januari 2013

DT Digi bells - I Love You This Much!

För ett tag sedan så kraschade min dator! Och hade jag gjort en back up? Nej!! Jisses, så rädd jag var att jag förlorat allt, inklusive alla digi-stämplar och foton! :O Snälla Anna hjälpte mig med att plocka ut hårddisken och sätta den i en dockningsstation som jag hade köpt. Efter mycket "tänkande" så fanns allt kvar!! Nu kan jag använda den gamla hårddisken som en extern hårddisk till min nya dator. Nu finns all viktig data på TRE ställen! :)

Tyvärr så har jag inte hunnit/orkat ta tag i att installera mina skrivare till den nya datorn, så som tur var så hittade jag ett redan utskrivet motiv att använda till dagens inlägg hos The Digi Bells!

Jag har färglagt med distressrefiller på akvarellpapper. Mönsterpapper från Maja Design i härligt klarrosa. Blommor från Wild Orchid Crafts. Fina pärlswirls från Panduro och därifrån kommer också bokstäverna i mossgummi. Det fina QK-hörnet är jag sååå glad för att ha i min ägo, tack vare min goa vän och pysselvän Jessica.

På lördag väntar äntligen pysselträff i Gävle! Det var längesedan jag kunde vara med, då träffarna oftast krockat med mina jobbhelger eller när jag redan haft något annat inbokat. Men nu så äääntligen så kan jag vara med!! Älskar dessa träffar!

2 kommentarer:

 1. åh nej, alltid för dålig på back up!
  Tur att du kunde rädda sakerna.

  Jättesött kort. Du färglägger så fint!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Gorgeous card, Sofia! I love all the pink and of course, the wonderful image! Fantastic coloring and design!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!