söndag 23 september 2012

Monokromatiskt i blått

När vi kom till Enköping i fredags, så väntade en utmaning på oss. Utmaningen var att skapa monokromatiskt i valfri färg. Motivet fick innehålla andra färger, men inte så att de tog över helt och hållet. Jag valde att göra ett julkort i blått. Den fina stämpeln i hörnet är Jane design. Du hittar dem på Facebook: https://www.facebook.com/janedesignstamps 

Den söta stämpeln kommer från Lily of the Valley och mönsterpapperen är Maja Design. Blandade blommor, och stansade julstjärnor med favoritstansen från Martha Stewart. Det var verkligen superfina bidrag till denna utmaning, så gissa om jag blev förvånad och GLAD när det var jag som vann omröstningen??! Jaaaa, det blev jag! :D 

 Insidan matchar framsidan, som alltid på mina kort. Jag dekorerar även baksidan lite enkelt och matchande, tillsammans med min personliga stämpel.

Tack för att just DU tittar in i min blogg!! Jag blir så glad för alla besök, och blir förstås ännu gladare om du vill lämna en liten rad innan du kilar vidare. :)

6 kommentarer:

 1. Vilket underbart vackert kort!

  SvaraRadera
 2. ÅHH såå ljuvligt kort, såå snyggt med blått o vitt, gillar massor och motivet är ju hur söt som helst :)

  Kram Majsan

  SvaraRadera
 3. Ett otroligt snyggt kort och en jättefin stämpel.
  Själv har jag nu en gång för alla insett att jag aldrig kommer att lära mig att stämpla och färglägga snyggt...
  Stort grattis till din vinst!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten! Ditt kort är superfint, och en söt stämpel. Förstår att du vann, det är fina dekos ......ja, super helt enkelt.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!