måndag 13 februari 2012

Lillblomman skissar

Jag har hakat på en utmaning inne hos Lillblomman skissar. Lillblomman skapar de mest fantastiska skisser att inspireras av!

Här är mitt bidrag:

Det söta motivet är från Tiddly Inks. Färglagd med Copics och Spectrum Noir-pennor. Underbara papper från Bo Bunny och en söt liten textstämpel från Magnolia. 

Jag gör numera alltid insidor till mina kort. Jag tycker att det ser mer arbetat ut då, och är så snabbt fixat! Ett vitt, skrivvänligt, papper, någon dekoration i ena hörnet (hemma brukar jag skriva ut stämpeln i liten storlek, men är jag på träff så blir det annan lösning - här hjärtanen från framsidan) och så en liten ram runt. Enkelt och snyggt, tycker jag. 

Missa inte inlägget nedan, som jag bloggade för några minuter sedan! :) Hoppas att alla får en superhärlig vecka. Jag inleder min med två lediga dagar - kan det bli bättre? 


7 kommentarer:

 1. Åh - vilket ljuvligt kort :)

  SvaraRadera
 2. Sååå sött och toksnyggt! vad skoj att du ville vara med och att du gillar mina skisser:) Om ditt tips så hann jag inte med det till denna gången men min tanke är att använda den tjänsten, men tack för tipset:) Kram!

  SvaraRadera
 3. Wow så läckert i svart och vitt.
  Anar att du fått hem dina pennor :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. så sött!!! o snyggt färglagt!

  SvaraRadera
 5. Sååå superdupersnuggt! Härligt motiv och vackert färglagt!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jättefint kort och såå snygg färgläggning!:)

  /Jeanette

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!