tisdag 28 februari 2012

hÄnglar-pojke i brunt

Nog är jag en periodare när det gäller stämplar allt! Men mitt bland alla Wryn så tycker jag att en liten hÄnglar-pojke ska få lite plats också! Färglade detta motiv i mellandagarna när jag var hemma hos Jenny/e.j.m och i lördags fick han äran att pryda ett kort. Eftersom jag var så "färgglad" i övrigt i lördags, så tyckte jag att jag fick göra i alla fall ett brunt och turkost kort! 

 Papperen är från Bo Bunny, och om man tittar i min pappersförvaring så finns det ganska mycket Bo Bunny där. En favorit! De här rosorna med spets emellan är också favoriter, men de är aningen för stora för kort tycker jag.


Enkel insida, men dock vit och slät för att lättare kunna skriva sin hälsning där. Jag gör numera alltid insidor till mina kort, och förut har jag gjort det sporadiskt. Det försvårar min tanke att börja sälja lite kort på mitt jobb (om nån vill köpa dem förstås) för jag känner att jag måste fixa insidor till alla lite äldre kort också. :)

5 kommentarer:

 1. Jisses så sött kort, så snyggt du fått ihop blommorna, sött motiv också som du färglagt så fint :)

  Kram Majsan

  SvaraRadera
 2. Vilket urgulligt kort. Gillar de vackra grenarna och blommorna

  /Märtis

  SvaraRadera
 3. Såå fint kort:) och rosorna var jätte läckra! Bo Bunnys papper är verkligen underbara och jag köper dem gärna, har jag upptäckt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du färglägger så snyggt människa! Vad har du färglagt hänglar-pojken med? Jag färglägger med promarkers och det blir så "skarpt" på något vis, så nu funderar jag på att prova mig på att måla med distresser för att få sådär lite "mjukare" färgläggning.
  Jag var in på Tiddlyinks iallafall och jösses vad mycket fina stämplar dom har!! Blir definitivt att köpa några om jag bara lyckas bestämma mig för vilka ;P Ha det fint! :) /Millan

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!