söndag 26 februari 2012

Challenge 80 - Sparkle it up

Here is my card for the Challenge over at Tiddly Inks, "Sparkle it up". I've used rhinestones and pearls to sparkle my card up. 

Igår var jag på scrapträff i Gävle. Vi är ett gäng som brukar träffas ungefär en gång i månaden, och jag är med så ofta det fungerar med mitt schema. När jag bodde i Gävle så startade jag upp med en träff i min kvarterslokal, och sedan tog Cissi över och nu är träffarna i Åsas lokal! Vi har det så trevligt på våra träffar! 

Här är mitt kort till Tiddly Ink's Challenge 80 - Sparkle it up. Lite andra färger än jag normalt använder, och det var lite roligt att prova något annorlunda. De fina stickersbokstäverna, "GRATTIS" fick jag av snälla Jessica/Tussan. I min bokstavsmapp fanns mest bruna och turkosa bokstäver konstigt nog. Hihi
 Jag tycker att det är roligt att göra fina insidor till korten. De känns mer arbetade då, och roligare att ge bort än att bara skriva på baksidan av ett cardstock (kortstommen).
Papperen är från ett 12"-block som jag köpte på Panduro för 99kr. Verkligen prisvärt!


5 kommentarer:

 1. Sofia this is beautiful, love your colour choice and those gems across the bunting, a nice touch, thanks for joining us at Tiddly Inks. Joey x

  SvaraRadera
 2. Även det här kortet är superfint! Du gjorde många fina kort igår, och det är lika kul att se dem här - så man kan kika massor och lägga på minnet alla fina detaljer.

  SvaraRadera
 3. hiyah sofia!!
  ooooh this is so sweet!! I love the bunting!!
  Thank you for popping in on the tiddly inkers this week
  hugs Lou xxx

  SvaraRadera
 4. Underbart kort! Såg det ju i lördags och det är minst lika fint irl! Men jag håller med Åsa, det är så kul att se dem här på bloggen och kunna titta "i lugn o ro" och njuta av alla fina detaljer!!
  Härliga milda färger! Fint motiv, ljuvligt målat!
  Kul att du kom i lördags!!!

  SvaraRadera
 5. This is very pretty sweetie, thank you so much for joining in with our sparkle challenge at Tiddly Inks, hugs pops x

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!