söndag 27 november 2011

Pysselträff i Enköping

Jag skulle inte. Jag skulle INTE åka på pysselträff i helgen. Men, i torsdags morse, ca 05.35, så var anmälan ivägskickad. WF-chattade lite med Jessica/Tussan, som befann sig i annan tidzon, och det behövdes inte mycket till övertalning. Jag var ju sååå sugen, men eftersom jobbiga veckor i Ängelholm väntar, så var planen att bara vara hemma hela helgen. Ångrar jag mig att jag åkte? Absolut INTE! Det var superkul, såklart.

Tack till mina bordsgrannar Anna, Jessica, Lena, Mia och Camillha för en supertrevlig dag! Och tack till hela Enköpingsgänget förstås som ordnade så bra! Kommer gärna igen!

 En av utmaningarna var "Think outside the box". Man skulle göra ett kort eller en LO som inte var kvadratisk. Jag valde ett runt stafflikort. Färgen blev helskum på fotot, men det får duga.
Den söta flickan från Magnolia är nog egentligen en födelsedagsstämpel, men jag tycker att hon passar jättebra till julkort också.


Närbild på blommorna och God Jul-bannern.

Egentligen så skulle jag vara framme i Ängelholm nu, men så blev det inte. Fick veta så fort jag vaknade i morse att det var klass 3-varning i Skåne, så jag fick börja ringa. Flygbolag och flygplats var det omöjligt att komma fram till. Fick tag på resebyrån som sa att det inte är något inställt än, men det kommer inte att gå att flyga om det börjar blåsa så som utlovat. Ringde min chef, ringde operativ chef på jobbet, och till slut fick jag klart att jag kunde omboka. Så, det blev X2000 imorgonbitti istället. Det innebär att jag missar en halvdag i skolan, men hellre det än att flyga i storm!! Hur som helst så blev mitt plan inställt när det närmade sig avgång, så flugit hade jag inte gjort oavsett.

Håller tummarna för att kontaktledningarna är hela, och att inga träd ligger över spåret, så att jag kommer fram som jag ska imorgon!

Nya kort kommer hela veckan - och på lördag väntar ny träff i Järfälla, så det kommer nog nya kort hela nästa vecka också.


3 kommentarer:

 1. Vilken tur att du kunde boka om, hoppas du får en bra vecka därnere.
  Ditt runda kort är underbart...som vanligt bara fina saker i din blogg ;0)
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Vilket jättefint kort och så himla snyggt med de blå stämplade stjärnorna runt stämpelmotivet!
  Vad är det för stämpel/stämpelmärke? Skulle bli jätteglad för svar, för jag älskar stjärnmönster!

  SvaraRadera
 3. Inser att jag missade att titta noga på detta kort i enköping.
  Vad fint det blev med god jul bannern och blommorna.
  Kram,
  Anna

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!