måndag 23 maj 2011

Till far...

För några år sedan så gjorde jag ett fars dags-kort till pappa när Svensk Scrapbooking hade CC. Det kortet blev tyvärr förstört när pappas radhus brann i början av januari 2009. Han ville väldigt gärna ha ett nytt. Så, nu, nästan två och ett halvt år senare så har jag äntligen gjort det.

Här är ursprungskortet.

 Jag hade tyvärr inga fler papper av dem jag använde till ursprungskortet, men jag tycker ändå att det blev ganska likt. Skjortan är densamma. Den har säkert varit blöt, och luktar lite skumt, men jag tyckte att det var roligt att behålla något. Jag lämnade även kvar tagen med hälsning inuti kortet, men allt annat är nytt och nygjort.

Samma fader fyller också 65 år imorgon, så jag gjorde ett födelsedagskort också. Han gillar att fiska, så det fick bli en fiskande hÄngel som motiv. Rosorna är från Wild Orchid Crafts och är tvåtoniga bruna. Superfina.

Jag kan aldrig få nog av fjärilar. Denna stans köpte jag i tre olika storlekar hos Zornitsa, och det är den minsta av dem som jag har använt här.

Insidan. Till vänster så har jag gjort fickor så att jag fick plats att sticka ner fyra stycken trisslotter. Till höger så lämnade jag min hälsning. Det var inte lätt att skriva på den där randstrukturiga cardstocken kan jag säga.

Enkel baksida med fler fjärilar. Här syns både den lilla och mellanvarianten av stansarna. Och så min egendesignade handgjort av-stämpel.

2 kommentarer:

  1. Nu blir pappan glad när hans kort äntligen är klart. Plus att han får ett födelsedagskort till;) vad bra att du orkade till slut. De är jättefina bägge korten!

    SvaraRadera
  2. Å så fina kort du gjort till pappa! Kul att du fått fast på kortmakeriet igen - blir så inspirerad av dina kort!
    Kramar!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!