lördag 12 mars 2011

Utmaningskort från Karlstad

Idag visar jag två av korten jag gjorde i Karlstad. Först ut är ett kort jag gjorde till söndagens skissutmaning. Samma skiss som LO'n i inlägget nedan är skapad efter. Det var två klasser till skissen, både LO och kort, och man fick delta i båda.


Lila är verkligen en favoritfärg! Trots att jag har tusentals blommor hemma, så fick jag lov att köpa dessa på mässan. Hade nämligen inte en enda lila blomma med mig.


Närbild på dekorationen. Blev riktigt nöjd med denna, för jag brukar ha svårt att kombinera många olika sorters blommor. De långa blomstjälkarna köpte jag hos Scrapbruket, och den stora rosen, och de små roserna köpte jag hos Ljuva änglar. Rosorna sprayade jag med vit glimmermist. Syns inte så mycket på fotot, men det syns i verkligheten.


Närbild på motivet och färgläggningen. Färgerna ser lite ljusare ut på fotot än i verkligheten. Nackdelen med att fota i solljus. Gillar den här nya hÄnglan, från Attitude-kitet.


Ett snabbgjort Grattis-kort. En av butikerna kom med en utmaning till oss i teamet, så den började jag med när tiden för de ordinarie utmaningarna var klara. Temat skulle vara födelsedag. Stämpeln är nyinköpt från Scraplagret och först färgade jag in papperet med distress och sen stämplade jag med samma distress och sprayade glimmermist över allt. Bakgrundspapperet är vit CS körd genom CB i en embossingfolder. Sen har jag försiktigt färgat in prickarna med blå distress, liksom kanterna. Grattis-texten är utskriven på datorn och srtansad med superbra stansar från Stampin' up.

6 kommentarer:

 1. Wow- superfina kort båda två!
  Själv är jag lite dålig på att använda lila- fast när jag ändå gör det så tänker jag att det borde jag göra oftare, för det är alls ingen hemsk färg.

  Tusen tack för din snälla kommentar! Jag blev jätteglad och det värmer massor.

  Ha en fin helg.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jättefina kort båda två , vart och ett på sitt sätt! Du är så "talented"!
  Hälsningar också från scrapträffen idag i Gävle, där vi saknar dig!
  Vi ses i Morkarla, har jag förstått - kul!!

  SvaraRadera
 3. Å jisses så många fina kort och LO du hunnit med sen jag var in hit senast. Kanonfina allihop!
  Verkar ha varit en kul mässa/träff - tur vi snart ska till både Avesta och Morkarla.
  Ha en fin dag
  Kram min vän, saknar dig ♥

  SvaraRadera
 4. Å jisses så många fina kort och LO du hunnit med sen jag var in hit senast. Kanonfina allihop!
  Verkar ha varit en kul mässa/träff - tur vi snart ska till både Avesta och Morkarla.
  Ha en fin dag
  Kram min vän, saknar dig ♥

  SvaraRadera
 5. Du va verkligen kreativ på mässan, blir nästan lite avis när jag ser allt fint du skapade - jag sprang runt som en yr höna och fick inget gjort känns det som jag som hade som mål att få mer gjort än sist misslyckades kapitalt!;) Riktigt läckert med prickarna tycker jag en sån embossingfolder verkar användbar! Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Jag fattar inte att du hann med att skapa så mycket under helgen...och allt är ju sååå himla vackert och välgjort!:) Jag älskar din stil!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!