lördag 9 maj 2009

En gåvopåse

Oj, så dålig jag har varit på att uppdatera i denna stackars blogg. Det har helt enkelt varit lugnt på skaparfronten de senaste två veckorna. Först hade jag semester i en vecka, men blev så galet trött redan på onsdagen. Sen så fick jag feber i söndags och blev hemma hela förra veckan på grund av feber o förkylning. I fredags när jag väl skulle gå och jobba så fick jag världens migrän. Nåja, nu är jag frisk igen, och en ledig dag kvar innan verkligheten börjar igen.

Jag fick jättemånga fina Maja Designpapper i mitt första DT-paket från MiMa's. Dessutom fick jag såna fina prickiga Bazzill! Eftersom jag redan har gjort två kort av DT-paketet, så ville jag göra något annat och då blev det denna gåvopåse.

Det prickiga Bazzillpapperet är så bra, för då behöver man inte dekorera sidorna på påsen något. Papperet är ju så fint i sig själv!

Nu har mitt andra DT-paket kommit, och jag ska bara ta hand om ett par beställningskort först, innan jag sätter igång med det! Ni har väl inte missat Vintagetävlingen hos MiMa's? Vi har också börjat med tips och tricks en gång per vecka! Kika in i bloggen!

3 kommentarer:

 1. Ortroligt söt påse. Papperna passade så bra. En riktig vår present.
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Hej Sådan fin liten påse. Vill också kunna göra. Fina färger var det på den. Kram

  SvaraRadera
 3. En jättesöt lite påse! Och jag håller med dig! Den där cardstocken är jättefin! :)
  //Annica H

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!