torsdag 6 november 2008

Längesen


Ja, nu var det himlans längesedan som jag uppdaterade här! Jag har inte pysslat så mycket sedan sist. Eller jooo, lite har jag hunnit med i alla fall. Jag har påbörjat en till julkalender så som den jag visade senast, och den är i det stora hela klar. Bara lite piffning som fattas. Sen så har jag gjort ett beställningskort, det får ni se idag. Och så har jag gjort ett höstkort, men det har jag inte fotat ännu. Glömmer jämt att fota det under de få ljusa timmarna, och vill inte fota det på kvällen heller.

Kortet ovan fotade jag med hjälp av fläktbelysningen. Blev väl sådär. Vill ha BRA fotoljus nu när man måste fota lite mer inomhus (älska sommaren!!!). Junia fyllde två år och fick detta kort och ett par Converse av sin fadder (typ gudmor kan man väl säga).

Nu pågår bygge av pysselrum här hemma. Klädkammaren ska få en vägg flyttad, så att utrymmet bli ca 65cmx165cm större än vad det är idag. Kommer att bli totalt ca 200cm x 165cm när det är klart. Större än platsen jag har nu, men inte idealiskt. Jag kommer att göra två sittplatser där, så att man kan sitta två stycken där att pyssla. Och de gånger jag inte har sällskap så kommer datorn att få bo på en av platserna. Rummet kommer nog ta lite tid att iordningsställa, men så får det vara! Nytt golv måste läggas, och väggarna måste fixas lite. Men men, det är ju faktiskt ganska roligt att göra sånt där, och ju fortare jag fixar klart, dessto fortare har jag en finfin pysselplats! Bilder kommer så småningom! :) Har redan fotat lite före- och underbilder. :)


6 kommentarer:

 1. Underbart sött kort du har gjort! Blir nyfiken på hur din scrapvrå kommer bli: :) Kram!

  SvaraRadera
 2. wow! vad underbara fargar!!!! me like *wow!* kram vyanmica

  SvaraRadera
 3. Kanonfint kort Sofia!
  Jag vill se nuuuuu....bilder på ditt projekt ;0)
  Hoppas jag är en av de som blir inbjudna till den extra platsen så småningom *blink blink*
  *Kram*

  SvaraRadera
 4. Så sött kort och spännade namn.
  Så skönt, med en skaparvrå.
  Kramiz

  SvaraRadera
 5. Jättefint kort!!
  Vad kul att pyssla, men samtidigt så verkar det kosta en mindre förmögenhet att ens börja...
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Hej Jättefint kort. Får kika in här sedan och kolla på din nya pysselhörna.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!