måndag 22 september 2008

Sista bidragen från croppen

Här kommer de sista två bidragen till helgens online crop.

Utmaning #10: "Okay ladies...let's see those layouts with edges. The outside of the layout can be an edge, but doesn't have to be. But in the layout I want to see edges. Scallops are really popular right now. Either make them using a punch, die cut machine, tear your edge, etc. Let's see how far you live on the edge."

Klippte yttre fotomattan med scallopedsax. Det var lite trixigt, men det gick. De små blingen har jag fäst med scrappyglue. Jag har målat grungeboarden med grön akrylfärg som jag fick låna av Katja, och så strödde jag lite blått glitter på.

Utmaning #12: "Ready for a card challenge? Create a card which incorporates a butterfly."

Det var lite svårt för mig att göra kort utan motivstämplar. Det är ju liksom min grej (som så många andras). Det var inget krav att inte ha någon stämpel med, men jag ville utmana mig själv lite. Jag fick i alla fall användning för min nya fina butterfly die från QuicKutz. Själv gillar jag de två fjärilarna som hänger vid blomman jättemycket. Satte tre rosa glaspärlor längst ner på vardera tråd.

Det här var allt vad jag hann med i helgen. Ganska mycket tycker jag själv! Vi scrappade i ca 20 timmar, med lite uppehåll för mat, surfning, lite luftpauser etc. Kanske två timmar per alster i faktisk scraptid eller nåt. Inte illa för en långsam scrappare som jag. Jag vill jättegärna ha kommentarer på mina alster, både "ris och ros". :)

4 kommentarer:

 1. Såå snyggt kort & lo! Verkligen superfina! =)

  Ha det gott, kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag gillar LOn på din mamma.
  Fint kort har du gjort också.
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Jättefina Lo:s! u använder dig av så fina och härliga färger,precis min stil:-)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!