måndag 15 september 2008

Äntligen ett par kort

Nu så har jag äntligen orkat fota ett par kort. Tyvärr väntade jag till det började skymma, men men, bättre än inget. :)


Det här kortet gjorde jag hemma hos en granne. Jag var inte nöjd med det under tiden jag gjorde det, och blev inte heller nöjd med resultatet. Men nu när jag ser det efter ett tag igen, så är jag nog ganska nöjd i alla fall. :) Textstämpeln är min egen. Slut i lager igen. De jag pressade upp i omgång två sa "slurp" så var de slut. Blir kanske ett gäng till inför Stockholmsmässan, får se. :)

Närbild på blomman. Den satt jag och pillrade med länge innan jag bestämde mig för hur det skulle vara. Spetsen på nålen är avknipsad så att man inte ska sticka sig på den.

Det här kortet gjorde jag hos samma granne, men en annan kväll. Även här fick blomman en hel del tid. Det var jättesvårt att göra det här kortet, för mönsterpapperet är ju så himla fint! Egentligen så skulle man kunna ha gjort ett kort med bara papperet och inget mer. :) Titeln är från CB och är av mitt nyaste alfabete som jag just precis nu inte kommer ihåg namnet på.

Närbild på blomman (taget med blixt, blev så tokmörkt annars). Gillar pärlfloss massor och funderar på att beställa ett par rullar. Får se hur jag gör.

Snart kommer de nya hänglarna. Sååå spännande!! Jag är säker på att de är lika fina som vanligt! Men först ska jag nog göra något kort med en av mina nya Sarah Kay. Ibland tycker jag att de stämplarna är finare än hänglarna till och med. (För er som ännu inte *fniss* snöat in i scrapbookingens magiska värld, så kan jag säga att på det översta kortet så är det en hÄngel, och på det nedersta en Sarah Kay.)

8 kommentarer:

 1. rebecka/bleckvard15 september 2008 18:36

  underbara kort! :)

  SvaraRadera
 2. japp japp japp....du är suverän på att göra kort!! Blommorna är fantastiska.
  //Y

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart kort! Härliga stämplar du gjort!
  /Lene

  SvaraRadera
 4. Åh såå fina kort, mycket fina smarta detaljer (liftvarning:-) hihi.

  Men en favorit blev nog det första gröna:-)

  SvaraRadera
 5. Åh vilket fint kort, Håller med de andra här, underbara stämplar.
  Kramis //Pia

  SvaraRadera
 6. Åh så fina härliga färger du jobbat med och fint upplägg på dina kort. Jag orkar inte ens ta fram min gröna groda och testa alla nya embossplattor som ligger i lådan. Är inne i ett scrapmaraton just nu och är lite trött på kortmakeriet för tillfället.

  Kan det bero på alla barnkalas 17 ggr/vecka?! :-D

  Hörru jag vill ha en sån här fiiin layout på min blogg också...Hjäääälp!!!! ;-D

  Kramen.

  SvaraRadera
 7. wildärtan/emilie24 september 2008 16:50

  Klart att Sarah Kay är finare än hänglarna;-)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!