torsdag 18 september 2008

Ett murrigt kort

De här underbara papperen finns hos Katscrap. Jag älskar dem! Jag älskar turkos och brunt! Stämpeln är en av mina nya älsklingar som jag köpte på mässan, Sarah Kay.

Dekorationen har jag gjort själv. Jag bara gjorde. Vet inte varifrån idén kom, den bara fanns där. Jag skar en bit papper, duttade lite med en blå/grå chalk och en distressdyna. Sen gnuggade jag allt med lite hushållspapper. Stämplade blomman (clearstamp från 7 gypsies) med samma distressdyna. Sen så sprayade jag allt med glimmermist (älskar). Tyckte att den blev fin! Har gjort två till liknande, där jag embossade med clearpulver efteråt.
Jag gillar färgerna i kortet jättemycket. Men det ser kanske lite knasigt ut med ett mörkt och murrigt kort och en lättlädd flicka på stämpelmotivet. Men men, det bjuder jag på! :)

7 kommentarer:

 1. Åh hjälp! Så mycket fint!

  Får jag länka till dej, så jag lätt hittar tillbaka hit? Så många roliga detaljer och grejor som jag vill titta närmare på..

  SvaraRadera
 2. Såå mycket fint!!! Och det här kortet älskar jag! Underbara färger och upplägget!

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev.
  Hoppas att jag kan komma förbi på Katscraps öppet hus.
  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Underbart kort! Både färgvalet till kortet och fägläggningen på stämpeln var supersnygg=)

  SvaraRadera
 5. Åh vilka fina kort! Gillar färgerna massor!

  SvaraRadera
 6. This is gorgeous! I love all the cards you have on your blog!

  SvaraRadera
 7. Hej hej. Tack för dina fina ord i bloggen. Jag å några tjejer från Enköping kommer på lördag. Skoj att du åxå ska dit. Vi ses då

  // Johanna

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!