tisdag 29 april 2008

Mina senaste DT-alster till Katscrap

Jag upptäckte just att jag har glömt bort att visa er mina senaste DT-alster! Ni som även läser Katscrap-bloggen har ju i och för sig sett dem där.

Det första kortet är ett beställningskort till en liten Tove. Det skulle gå i brunt och rosa. Papper från Basic Grey och Jeja-stämpeln är färglagd med ProMarkers och MCP-teknik.

Huset är hur roligt som helst att färglägga!! Här valde jag att göra ett kort som man kan skicka till någon som precis flyttat till sitt drömboende, eller kanske varit borta på en längre resa. Papper från Basic Grey och blomrankan och texten är utskurna med sillhouetten.

Detaljbild på texten som är 3D-lackad.

Det var det här alstret jag fick inspiration till när jag senast skrev här i bloggen! Jag gillade papperen men hade svårt att få till dem på kort! Ett korg-kort till en sjukling blev perfekt tycker jag! Ska naturligtvis fyllas med sjuklingens favoritgodis innan det ges bort. Stämpeln är från Jeja-design och färglagd med ProMarkers och MCP-teknik. Texten är utskuren med sillhouetten och krackeleringslackad.

Närbild.

På baksidan finns plats för en personlig hälsning. Nallen är också från Jeja design och är så himla söt med sin knapp till öga tycker jag!

Den här LO'n har jag hela tiden glömt att fota! Jag ville inte scanna den eftersom fjärilarna sticker upp. Titeln "enti rohi" betyder "du är min själ" på tunisisk arabiska. Papperen är från Daisy Bucket och är tyvärr slutsålda redan! Superduperfina papper som gick åt som smör i solsken. Kortet är från ett bröllop som jag och A var på för några år sedan. Han gillar inte att bli fotad och det var väl därför han vände sidan mot kameran. Jag älskar det här kortet!

3 kommentarer:

 1. Kanonfint alltihop Sofia!!
  Eller "saha", hihi..
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. åh vad mycket fint du har inne i din blogg...

  SvaraRadera
 3. Har tittat runt i din blogg en stund och beundrat alla fina saker du har gjort!
  Välkommen hem kortet är hur fint som helst!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!