fredag 15 februari 2008

Jippi jippi jippi!!!

För ett tag sedan så fick jag ju sälja min helt nya CropInStyle XXL tote pga att jag hade förköpt mig. (Inser nu att jag skrev dubbelköp, men förköpt heter det ju.)

Nu har jag i alla fall beställt en Urban Stamp tote från Katscrap. Mycket billigare än den hjulförsedda, men de går ju inte riktigt att jämföra heller. Förhoppningsvis så har jag råd med en hjulförsedd tote lite längre fram, men då blir det nog en från Mimi som matchar Urban Stamp tote.

Min fina CropInStyle har i alla fall kommit till en ny ägare som tycker mycket om den! :)

Här är min nya älskling som jag precis har beställt. (Var läääänge sugen på en rosa, men tycker nog att grön är en mer hållbar färg i längden.)

2 kommentarer:

  1. Den väskan köpte jag med, den verkar suverän om man stämplar som vi ;0) Lycka till med ditt inköp, hoppas den kommer snart. Jag tänker inviga min på träffen.

    SvaraRadera
  2. Ah, du köpte en rosa va? Jag var superdupersugen på den, men har intalat mig att grön blir bättre. :D Katja har den hemma, så jag ska hämta den i helgen. Ska också inviga min till träffen tror jag. Åh, så roligt det ska bli!! Bara en vecka kvar nu!

    Kram, Sofia

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!