måndag 21 januari 2008

Ganska produktiv

Igår och idag har jag gjort en del kort! Tyvärr är det inget som jag kan visa upp än, då jag har gjort dem till kommande Kort i Fokus-utmaningar.

Jag längtar sååå till min pysselhörna blir klar! Det har avstannat lite, för jag har inte orkat ta tag i hopskruvningen av garderoben än. Misstänker starkt att jag inte klarar det själv, för den blir nog både för tung och otymplig att hålla i ensam samtidigt som man skruvar.

Kan i alla fall dela med mig av ett par bilder!Mitt finfina proffsiga pappersställ! Oj, så nöjd jag är med det!!Här ska pysselhörnan bli... Gardinerna är uppknutna för att inte vara i vägen. Sen ska jag ha en hissgardin där istället. Ovanpå skåpen (som inte riktigt står på plats) ska det vara en två meter lång och 60cm djup bänkskiva. Där hängstolen står ska det stå en dubbelgarderob som bland annat ska inhysa pappersstället på bilden ovan.

6 kommentarer:

 1. Vad fint du kommer få, pappersstället verkar ju hur bra som helst.

  SvaraRadera
 2. Hej Sofia!
  Vilket snyggt pappersställ.
  En nyfiken fråga , vart har du köpt det?

  //Kram Jenny

  http//:jennys-kreativasida.bloggagratis.se

  SvaraRadera
 3. Jag älskar pappersstället. Jag skulle kunna köpa det och fylla med papper bara för att det var såå snyggt med alla färger och mönster. WOW

  SvaraRadera
 4. Oh my. Jag är imponerad, vad snyggt med pappersstället och alla papper. Det känns precis som i affären. Var har du fått tag på det?

  SvaraRadera
 5. Halloj!

  Ja papperstället var verkligen snyggt! Får man veta vart du har fått tag på det? =)

  Kram Carro

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!