lördag 17 november 2007

BOM-utmaning nr 1

Svensk scrapbooking har det öppnats en ny kategori som heter BoM! BoM står för "Book of Me" eller på svenska "Boken om Mig". Eftersom jag inte har några barn ännu, så passar det ju bra att passa på att scrappa foton på mig själv. För om/när jag får barn, så gissar jag att ca 99% av allt jag scrappar kommer att handla om barnet/barnen.

Utmaningen gäller traditioner, och jag har valt att scrappa om nyår. Fotot är från 2004-12-31.3 kommentarer:

 1. Galant! Du kammar nog hem den här tävlingen också..håller tår och tummar..Skål!

  SvaraRadera
 2. Haha, det vet jag väl inte! Vet inte ens om det kommer att vara någon omröstning. Det är en superbra utmaning iaf tycker jag, så att man kommer sig för med att scrappa saker om sig själv. Det blir ju lite som en dagbok!

  Jag säger inte skål tillbaka, för en kompis bror sa alltid att man inte skulle skåla med vatten! *fniss*

  SvaraRadera
 3. Det kan ajg hålla med om att typ 99% av scrappandet går åt till att scrappa om barnet! Hihi... vet inte hur många gånger jag försökt att scrappa om mig själv eller min man och när man väl letar foton så nog 17 hittar man ett par med sonen på o får en TOPP-idé och börjar scrappa på den idén. Nu har jag börjat med min LO och jag tvingar mig till att göra den bara för att ha nåt annat än sonen i mitt scrapalbum, tanken var att han skulle få ett eget album ,men om jag håller på såhär som kommer det bli fler än ett till han inom kort tid.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!